Vi er:

Pia Beate Pedersen

som har mange års erfaring både som skrivende journalist, radio- og TV- journalist og nyhetsanker. Hun har også vært produksjonsleder og produsent innen reklamefilm og oppdragsfilm. Hun grunnla og drev selskapet Artgate AS i seks år, frem til det ble solgt i 2008.

Pia er produsent og programleder i Tid og Lyst, hun er også stifteren av selskapet. Hun kan historiefortelling, og er gjennomgående god til å stille spørsmål. Ved det meste. Det er hun som står bak podkastserien Pia og psyken.

Nils Johan Halvorsen

har mange års erfaring som journalist og programleder i både NRK radio og TV, Kanal 24 og P4. Han har jobbet med alt fra underholdning og nyheter. I tillegg har han flere års erfaring fra PR-byrå, med en rekke forskjellige nasjonale og internasjonale merkenavn.

Nils Johan er også produsent og programleder i Tid og Lyst, i tillegg til at han er Executive Lydsjef, siden han er drivende god på lyd.

Stein Utstumo

har blant annet erfaring med styrearbeid og grundervirksomheter innen IKT -sektoren. Han for øvrig lang erfaring som prosjektleder, rådgiver og linjeleder innen IT-prosjekter, prosessforbedring, snuoperasjoner og strategi fra konsulentselskaper som Deloitte, BoozAllen, Hartmark og Sopra Steria. Han har jobbet med blant annet Posten Norge, Skatteetaten, Swix Sport, Forsvarsdepartementet, Arkivverket,
SJ AB, SAS og ABB.

Stein er styreleder, og holder dermed Tid og Lyst i øra og sikrer at vi har "orden i eget hus".

Ring Pia på 484 00 855
Mail:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tid og Lyst AS – Org nr. 920335934